Vimmo-Construct - LotenhulleLeeft.be
Over Vimmo-Construct

Lotenhulle Leeft! staat voor verantwoorde projectontwikkeling in Lotenhulle-Aalter.
 
Vanuit onze uitgesproken visie rond "Energiezuining en betaalbaar Wonen" proberen wij steeds op een verantwoorde manier aan projectontwikkeling te doen. Betaalbaarheid staat hier niet synoniem voor goedkoop maar combineert verschillende woonfactoren zoals architectuur, omgeving, kwaliteit en duurzaamheid. We streven hierbij naar een ideale mix tussen een kwaliteitsvolle woning in een kwaliteitsvolle omgeving. Op die manier bieden wij niet alleen goed gelegen en kwalitatief afgewerkte woningen die een warme stek bieden aan zowel jonge gezinnen, alleenstaanden, jonge senioren maar ook aan investeerders waarbij de woningen vlot huurders aantrekt. Bovendien garanderen wij u een optimaal rendement bij wederverkoop.
 

Vimmo-Construct is als projectontwikkelaar uit Lotenhulle niet aan zijn proefstuk toe. Zo staat Vimmo-Construct reeds garant voor diverse woonprojecten te Lotenhulle met tevreden klanten. Vimmo-Construct spits zich toe op nieuwbouwprojecten in de woningbouw en coördineert deze projecten van A tot Z. Wij hebben een duidelijke visie op architectuur en keuzes van materialen.
 
Wij hebben partnerships met vooraanstaande aannemers en leveranciers en we streven steeds naar de meest budgetvriendelijkste kwaliteit, een modern wooncomfort gebruik makend van de meest vooruitstrevende bouwtechnologieën.
 
Als projectcoördinator begeleiden wij onze klanten van het begin tot het einde. Van bij het zoeken naar de juiste bouwgrond, de aanvraag van de vergunningen, het begeleiden van het ontwerp, opvolging van het bouwproces, begeleiden van de klant bij de materiaalkeuzes en alle bijhorende administratieve formaliteiten.
 
Met Vimmo-Construct ben je zeker van je investering! Met Vimmo-Construct bouw je zonder baksteen in je maag.