Vimmo-Construct - LotenhulleLeeft.be
Oudegoede
Woonproject Oudegoede FASE 1 (Kasteelstraat) & Fase 2 (Lomolenstraat)
9 moderne nieuwbouwwoningen.

Prachtig nieuw woonproject nabij het centrum van het landelijke Lotenhulle op de hoek Kasteelstraat en Lomolenstraat. Woonproject bestaande uit 9 woningen, waarvan 4 HOB en 5 GB. Loten variëren in grootte tussen 200 en 300m2.
De woning wordt piekfijn afgewerkt volgens je eigen smaak.

Energiezuinig ten top.
Er wordt speciale aandacht geschonken aan de energiezuinigheid van deze woningen. Maximale thermische en akoestische isolatie van muur en vloer, uniek buitenschrijnwerk met super isolerent glas, maximale luchtdichtheid, optimale ventilatie met systeem D. Via diverse testen na installatie door erkende organisaties wordt het Energiepeil bepaald en staat garant voor een minimaal tot bijna nul energieverbruik. Alternatieve energiebronnen worden aangeboden zoals warmtepomp in combinatie met zonnecellen. Keuzen tot radiator of vloerverwarming. Via optimale combinatie ontstaat er een BEN (bijna energie neutrale) woning.

Indeling
Deze woningen bestaan uit inkom met toilet, living met eet-en zithoek, open keuken en aparte berging met voorziening voor aansluiten wasmachine.
Op het verdiep zijn er 3 grote slaapkamers, nachthal, apart toilet, en ruime badkamer voorzien van bad, inloopdouche en dubbele wastafel.
De zolder is bereikbaar via een vastetrap en is afgewerkt met hal, geïsoleerd op de vloer en onder dak. Voorzien van sanitaire leidingen. Mogelijkheid om een 4de en 5de kamer op zolder te herbergen.
Elke woning heeft een garage en carport en een gemeenschappelijke fietsenstalling.


Lomolenstraat Woning 1 tem 5 (klik op plan om te vergroten)

     

Plannen Woning 6 tem 9


 

Prijzen vanaf € 261.500
(grond + woning + garage + carport: excl. Btw en registratie)